Samenwerken

Wil je met mij samenwerken? Dat kan op verschillende manieren. Vraag naar mijn mediakit (maart 2017) door een mailtje te sturen naar info@italianambassadrice.com. Het is niet toegestaan de mediakit, zonder mijn toestemming, te gebruiken als bron voor publicaties. Vraag hiervoor in alle gevallen naar de actuele cijfers en statistieken door mij een mail te sturen.

Overzicht samenwerkingen

Deelname aan My Puglia Experience

In het voorjaar van 2014 heb ik mezelf opgegeven als storyteller voor een reis naar Puglia. Een week lang de regio Puglia ontdekken lijkt me een geweldige ervaring. Toen ik een week na mijn inschrijving op gesprek in Amsterdam mocht komen was ik heel enthousiast. Tijdens dit gesprek moest ik meer over mezelf vertellen en waarom ik zo graag naar Puglia wilde gaan. Een aantal weken na het gesprek kreeg ik een anoniem telefoontje, het was de organisatie die mij belde om mee te delen dat ik de reis naar Puglia had gewonnen! Ik was één van de drie winnaars! Samen met 7 andere geselecteerden uit de landen Frankrijk, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Belgie en Italië ben ik geplaatst in het thema sports, sea & nature. Mijn ervaringen kun je hier teruglezen.

Contributor bij Verkeersbureaus.info

In januari 2014 zat ik in het laatste jaar van mijn mbo opleiding en moest ik op zoek naar een afstudeerstage. Ik had maar twee voorwaarden. Amsterdam stond op nummer één. Ik ben gek op Amsterdam en kom er graag. Omdat mijn huidige opleiding ook in Amsterdam is wilde ik alvast 5 maanden ‘proefreizen’ om te kijken of ik dat tijdens mijn hbo wel 4 jaar zou kunnen volhouden. Op nummer twee stond reizen en schrijven. Ik ben er gek op om nieuwe dingen te ontdekken en vindt het leuk om hier over te schrijven. Een gouden combinatie. Al snel kwam ik uit bij Verkeersbureaus.info en mocht ik op gesprek komen op de Weesperzijde. Een positief gesprek met een nieuw en enthousiast team waar ik heel veel kon leren over marketingcommunicatie en webredactie. Via Verkeersbureau’s ben ik in aanraking gekomen met de zogeheten ‘contributors’, een aantal bloggers die aangesloten zijn bij Verkeersbureaus.info en regelmatig hun reisverhalen op de website delen. Ik ben door de vele reisverhalen geïnspireerd om zelf ook te gaan schrijven en heb mij aangemeld als contributor. Mijn reisverhalen op Verkeersbureaus.info lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *