Over Italian Ambassadrice

Op Italian Ambassadrice staan persoonlijke verhalen, nieuwe ontdekte plekjes en prachtige reizen door Italië. In deze reizen gaan wij op zoek naar verborgen plekken, nieuwe activiteiten en duiken wij in de cultuur en de mensen van Italië. Wij zijn altijd op zoek naar de lekkerste caffé, gelato of waar je de beste pasta carbonara kunt eten, en deze tips delen wij dan graag met je. Italian ambassadrice is een online reismagazine waar de oprichtster Romée artikelen deelt over indrukwekkende steden en regio’s, cultuur, lekkere recepten en mooie reistips. Hier kun je inspiratie opdoen voor je volgende vakantie, de beste plekken ontdekken en even heerlijk wegdromen naar het prachtige Italië.

Romée van klaveren is 21 jaar en zit in haar laatste jaar van de opleiding Media, informatie en communicatie in Amsterdam. Toen Romée voor het eerst een stap zette in Italië voelde het voor haar als thuiskomen. Tijdens haar rondreis door Puglia raakte ze zo enthousiast over Italië dat ze deze website is gestart. Mensen informeren en inspireren en net zo enthousiast maken over Italië is haar doel. Romée volgde een taalcursus Italiaans en is tegenwoordig een aantal keer per jaar in Italië te vinden om nieuwe plekjes te ontdekken.

Momenteel woont ze voor een half jaar in Barcelona om daar de Spaanse cultuur te beleven. Vanaf september zal Romée een minor International Journalism gaan volgen om vervolgens als journalist naar Italië te verhuizen. Voor hoe lang? Geen idee! Ze boekt een one-way ticket en begint haar avontuur in de prachtige stad Rome. Natuurlijk lees je haar Italiaanse verhalen hier op de blog terug!

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van heel veel Italië inspiratie? Volg Italian Ambassadrice op Facebook en voor een kijkje achter de schermen op Instagram!

Samenwerken

Wil je met ons samenwerken? Daar hebben we veel mogelijkheden voor! Vraag naar onze mediakit (maart 2017) door een mailtje te sturen naar info@italianambassadrice.com. Het is niet toegestaan de mediakit, zonder onze toestemming, te gebruiken als bron voor publicaties. Vraag hiervoor in alle gevallen naar onze actuele cijfers en statistieken door ons een mail te sturen.

Op de pagina samenwerken vindt je korte omschrijvingen van eerdere samenwerkingen met verschillende partners en bedrijven.

Wie schrijven er nog meer op Italian Ambassadrice

Lotte Zandvliet

Lotte3Schrijfster Lotte Zandvliet (19) studeert aan de Hogeschool van Amsterdam, waar zij de opleiding Media, Informatie en Communicatie volgt. Met haar passie voor schrijven, historie en media (films, series en boeken) probeert zij de lezers bij elk woord te prikkelen. Zelf is ze nog nooit in Italië geweest, maar een grotere pasta- en pizzaliefhebber zal je niet snel vinden. Eerder werkte Lotte voor uitgeverij Bindinc., waar zij stukjes schreef voor onder andere de Mikro Gids, KRO Magazine, MAX Magazine, TVFilm, TVGids.nl, de NCRV-gids en Televizier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *